Advies en ondersteuning

Van praktijk tot beleid

Er is een groeiend besef dat taalvaardigheid aandacht nodig heeft. In onderwijs, bij de opvoeding, op de arbeidsmarkt. De mogelijkheden voor beleidlijnen of praktische aanpak zijn legio. Maar welke is voor u de juiste? En hoe werpen uw inspanningen de meeste vruchten af?

Management van onderwijsinstellingen en taalaanbieders

Taalgericht vakonderwijs, doorlopende leerlijnen, taalbeleid, kwaliteitsverbetering… Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De kunst is om beleid en praktische aanpak in elkaar te laten grijpen. Hoe u dat het beste aanpakt, hangt af van de ervaring en dynamiek van het team. Daarin denken wij graag met u mee.

Werkgevers

Zoekt u advies bij Nederlands op de Werkvloer, werving en selectie, laaggeletterdheid, mondelinge en schriftelijke bedrijfscommunicatie? Wij putten uit een kwart eeuw expertise in taal op de werkvloer om u te adviseren en te ondersteunen bij het maken van keuzes die passen bij uw bedrijfsorganisatie, de aard van het werk en uw personeel.

Beleidsadvies overheid

Inburgering, terugdringen laaggeletterdheid en het versterken van digitale vaardigheden bij volwassenen: de gemeenten staan anno 2019 voor complexe taken. Het ITTA kan u ondersteunen op inhoud en proces. Bekijk ons aanbod hier: Taal in de gemeente.

En ook...

Het ITTA voert een aantal projecten uit waarbinnen advies en ondersteuning geboden wordt.

Contact

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Mail naar info@itta.uva.nl of neem telefonisch contact op: 020 525 3844.

  • Thema's:
  • advies/ondersteuning