17 nov. 2018 - 17:30:51 Publicatiedatum: 17 september 2018

5 oktober Studiemiddag Opleidingsmodule NT1

Vrijdag 5 oktober 2018

Op vrijdag 5 oktober is er een studiemiddag over NT1 waarin u kunt kennismaken met de inhoud van de module NT1 van de opleiding voor docenten basisvaardigheden. Deze opleiding zal vanaf 2019 worden aangeboden aan docenten die zich verder willen bekwamen in het lesgeven aan laagtaalvaardige volwassenen. Op deze middag krijgt u een voorproefje van de inhoud en krijgt u informatie over hoe u kunt deelnemen aan de opleiding.

Voor wie?

De modules zijn bedoeld voor NT1-docenten met een pedagogische basis en met werkervaring op het gebied van het onderwijs in basisvaardigheden aan volwassenen. De modules kunnen ook interessant zijn voor NT2-docenten die interesse hebben voor NT1.

Inhoud

In deze bijeenkomst maakt u kennis met de opzet van de opleiding basisvaardigheden en met de inhoud van de module NT1 in het bijzonder. Er zal worden ingezoomd op de competenties van de docent basisvaardigheden en op de kenmerken van de cursist.

De modules Basisvaardigheden

Docentenopleidingen NT2 voor volwassenen zijn er, maar tot nu toe was er geen opleidingsaanbod voor docenten basisvaardigheden: rekenen, NT1, digitale vaardigheden. In opdracht van het Steunpunt Basisvaardigheden hebben het Freudenthal Instituut, CINOP en het ITTA nu opleidingsmodules ontwikkeld voor de Docent Basisvaardigheden. De verschillende modules zullen aangeboden gaan worden vanaf januari 2019. Als u alvast meer informatie wilt over de opleiding, dan kunt u kijken op de pagina Opleidingsmodules Basisvaardigheden.

Datum en tijd

Vrijdag 5 oktober 2018, 14.00-16.30 uur.

Universiteit Utrecht, Freudenthal Instituut, zaal 4.01
Buys Ballotgebouw https://www.uu.nl/buys-ballotgebouw. De ingang is via het via het Koningsbergergebouw https://www.uu.nl/victor-j-koningsbergergebouw.

Kosten

Deelname aan een studiemiddag kost € 10, ter plekke contant te betalen.

Aanmelden

Aanmelden kan via petra.popma@itta.uva.nl