2 mrt. 2016 - 19:44:11 Publicatiedatum: 12 juni 2014

Aandacht voor kwaliteit in ISK

Inspectie bezoekt ISK-scholen

De onderwijsinspectie gaat de komende jaren op bezoek bij de ISK! In de periode 2014-2017 worden alle ISK's bezocht en beoordeeld aan de hand van een aantal kwaliteitsaspecten.

Aandacht voor kwaliteit in de ISK

Op de website van LOWAN vindt u meer informatie over het bezoek van de inspectie en het toezichtskader.

Zelf werken aan de kwaliteit van het ISK-onderwijs?

Voor een snelle en goede taalontwikkeling van de leerlingen, is de professionaliteit van de docent essentieel.  Een goede ISK-docent heeft kennis over de nieuwste inzichten in NT2 en kan de leerdoelen van de leerlingen vertalen in een concrete en passende aanpak in de les NT2, maar ook in de andere lessen.

Het ITTA ondersteunt docenten, taalcoördinatoren en schoolleiders in de ISK bij de ontwikkeling van een passend professionaliseringsaanbod en bij het stroomlijnen van het onderwijsprogramma.

In oktober 2014 start opnieuw de Korte opleiding NT2 voor ISK-docenten. Voor meer informatie over ons aanbod voor ISK's kunt u contact opnemen met Lies Alons, 020 - 525 3844