19 mrt. 2015 - 13:59:23 Publicatiedatum: 6 maart 2015

Korting en gratis workshop Taalbewust beroepsonderwijs

Voor een team van taalcoaches, taal- en vakdocenten in het beroepsonderwijs

Het vorig jaar verschenen didactiekboek Taalbewust beroepsonderwijs van Tiba Bolle en Inge van Meelis van het ITTA wordt goed ontvangen. Werkt uw opleiding nog niet met Taalbewust beroepsonderwijs? Bestel nu meerdere exemplaren met korting. Bij 40 exemplaren kunt u met uw team gratis de workshop 'Taalbewust beroepsonderwijs' volgen.

'Een boek om op je bureau te hebben'

Uit de enthousiaste reacties van docenten komt naar voren dat docenten veel aan dit boek hebben: 'Een boek om op je eigen bureau te hebben zodat je er regelmatig iets in op kunt zoeken’. 'Inspirerend en concreet'.

Taalbewust beroepsonderwijs heeft dan ook een toegankelijke en praktische insteek, een heldere theoretische onderbouwing en veel praktijkvoorbeelden en didactische tips en wordt gebruikt op diverse lerarenopleidingen. Het resultaat van de aanpak van Taalbewust beroepsonderwijs: beter presterende leerlingen die hun taalniveau verhogen en die goed voorbereid zijn op hun examens, zowel de beroepsgerichte examens als het examen Nederlands.

Docenten Alfa College: ‘Het is zowel voor vak- als taaldocent een inspirerend boek omdat het niet alleen een beschrijving van de positie van taalontwikkeling geeft, maar ook heel concreet aangeeft hoe je als docent een goede les kan geven'.

Korting en gratis workshop

Wilt u op uw opleiding ook met Taalbewust beroepsonderwijs gaan werken? Bij aankoop vanaf 20 exemplaren van het boek Taalbewust beroepsonderwijs ineens krijgt u 15% korting. Bij aankoop vanaf 40 exemplaren ineens ontvangt u 20% korting plus gratis deelname aan een workshop voor (een team van) 15 taal- en of vakdocenten.

De workshops vinden plaats bij het ITTA in Amsterdam en worden gegeven door de auteurs Tiba Bolle en Inge van Meelis. U maakt kennis met de vijf vuistregels voor taalbewust beroepsonderwijs. U ervaart hoe je het maximale kan halen uit elke onderwijsleersituatie aan de hand van concrete voorbeelden van taalontwikkelende didactiek. En u gaat naar huis met praktische didactische tips voor verschillende onderwijssituaties.

Bestellen en aanmelden voor de workshop

Voor het bestellen van de boeken en voor het aanmelden voor de workshop, kunt u een e-mail sturen naar info@coutinho.nl onder vermelding van ‘Actie Taalbewust beroepsonderwijs’.

Deze actie geldt tot 1 juni 2015.

Voor meer informatie over de inhoud van het boek en de workshop kunt u contact opnemen met Tiba Bolle: tiba.bolle@itta.uva.nl of Inge van Meelis: inge.vanmeelis@itta.uva.nl. U kunt ook kijken op: Taalbewust beroepsonderwijs.