30 jan. 2014 - 11:37:55 Publicatiedatum: 3 december 2013

Nieuws over de Staatsexamens NT2 volgen?

Blijf op de hoogte: abonneer u gratis

Geeft u les aan anderstaligen, begeleidt u naar werk of heeft u zelf anderstalige werknemers in dienst? Voor iedereen die betrokken is bij het scholen en begeleiden van anderstaligen is er de nieuwsbrief Staatsexamens NT2.

Thema Werk en diploma NT2

In deze nieuwsbrief staat het belang van het diploma NT2 voor werkende anderstaligen centraal. Taalaanbieders kunnen deze nieuwsbrief gebruiken om werkgevers te overtuigen van het nut van een cursus gericht op het Staatsexamen NT2. Verder is er aandacht voor de nieuwste leermiddelen die er zijn voor voorbereiding op de Staatsexamens NT2.

Hieronder vindt u links naar de artikelen:

Meer informatie

De Nieuwsbrief Staatsexamens NT2 bevat nieuws en artikelen over ontwikkelingen rond de Staatsexamens NT2. De nieuwsbrief is bedoeld voor opleiders, werkgevers en arbeidsmarkttoeleiders.  

De nieuwsbrief verschijnt twee maal per jaar en wordt gratis verspreid. U kunt de nieuwsbrief per post of als e-mailnieuwsbrief ontvangen.

Abonneren

Wilt u zich abonneren op de nieuwsbrief Staatsexamens NT2? Neemt u dan contact op met het Steunpunt Staatsexamens NT2, info@itta.uva.nl.

Download de laatste nieuwsbrief Staatsexamens NT2 of kijk op www.staatsexamensnt2.nl