17 nov. 2018 - 17:26:15 Publicatiedatum: 4 september 2018

Open inschrijving training Taalassessor Nederlands en Engels - Nieuw aanbod!

Professioneel taalassessor Nederlands of Engels worden?

In het najaar van 2018 gaat er zowel een training Taalassessor Nederlands als een training Taalassessor Engels van start. Dit betreft een open inschrijving, waar docenten zich individueel voor in kunnen schrijven. Interesse? Schrijf u dan nu in!

Taalassessor Nederlands

Op donderdag 4 oktober 2018 start de training Taalassessor Nederlands. U leert in vier dagdelen de taalvaardigheid van leerlingen beoordelen aan de hand van het Referentiekader Taal 2F en 3F. De training wordt afgesloten met een praktijkassessment om het certificaat Taalassessor Nederlands te verkrijgen.

Voor meer informatie over de opleiding, kosten en data, gaat u naar Professioneel taalassessor Nederlands worden?

Taalassessor Engels

Op dinsdag 30 oktober 2018 start de training Taalassessor Engels. Deelnemers kunnen na afloop het Engels in taalproducten van studenten beoordelen in termen van het Referentiekader Moderne Vreemde Talen (MVT) op niveau A1, A2, B1 en B2 en hierover rapporteren op de door het roc voorgeschreven wijze.

Voor meer informatie over de opleiding, kosten en data, gaat u naar Professioneel taalassessor Engels worden?