20 nov. 2018 - 10:18:23 Publicatiedatum: 20 november 2018

Wil jij met mij in gesprek?

Campagne Het Begint met Taal

Stichting Het Begint met Taal lanceert samen met 160 taalvrijwilligersorganisaties en 15.000 vrijwilligers de campagne ‘Wil jij met mij in gesprek?’. Met de campagne wil Het Begint met Taal meer mensen enthousiasmeren om taalcoach of coördinator te worden.Gedurende twee weken lang roepen zij iedereen op om met de duizenden Beza’s, Mohanads, Erfans en Allaa’s in gesprek te gaan over gedeelde hobbies. Om elkaar zo écht te ontmoeten. 

Films en een winkel

De campagne bestaat uit vier video-verhalen van anderstaligen, die oproepen om in gesprek te gaan. Daarnaast kan iedereen ook echt met de vier hoofdrolspelers in gesprek op 23 en 24 november in Den Haag. Locatie: de ‘Wil jij met mij in gesprek?’ pop-upwinkel in de zaak van Omar Munie aan Noordeinde 64.

Het Begint met Taal

Het Begint met Taal ondersteunt taalvrijwilligersorganisaties bij het organiseren van taalcoaching aan anderstaligen. De stichting is sinds 2008 uitgegroeid tot een landelijk platform met meer dan 160 lokale partners op 250 locaties die ervoor zorgen dat wekelijks vrijwilligers zo’n anderstaligen begeleiden bij het oefenen van de Nederlandse taal.

www.hetbegintmettaal.nl