Werken bij ITTA

Vacature lid Raad van Commissarissen

Wij zoeken een nieuw lid voor de Raad van Commissarissen van ITTA UvA B.V.

  • Iemand die toezicht houdt met betrokkenheid tot de inhoud en afstand tot de dagelijkse operatie;
  • Ondernemende instelling;
  • Goede radar voor de omgeving;
  • Adviesvaardigheden.

Specifiek zoeken wij iemand met kennis en ervaring op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en projectorganisatie. Het uitgebreide profiel vind je hier.

Ben je geinteresseerd? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 31 mei 2023 naar info@itta.uva.nl.

Vacature adviseur

Wij groeien en zoeken nieuwe collega's! Werk je graag aan aan innovatieve, praktijkgerichte oplossingen voor het onderwijs? En ben jij een specialist op het gebied van NT2? Of heb je ervaring met taalbewust beroepsonderwijs? Lees hier onze vacature en stuur ons een bericht!

Open sollicitatie

Staat er geen (geschikte) vacature op onze website, maar ben je ervan overtuigd dat we elkaar veel te bieden hebben? Een open sollicitatie is altijd van harte welkom! Bekijk hier of je je herkent in ons functieprofiel van adviseur.

Stage

We hebben regelmatig stage- en afstudeeropdrachten voor studenten. Bovendien zijn wij altijd op zoek naar jong talent en stages spelen daar een belangrijke rol bij. Hebben wij geen vacatures, maar heb je zelf een goed idee voor een afstudeer- of stageopdracht? Stuur ons dan jouw cv, een korte motivatie en een heldere omschrijving van het soort stage dat je zoekt (hoeveel uur per week, afstudeerstage of meewerkplek, enzovoort).

Contact

Een (open) sollicitatie kun je e-mailen naar lies.alons@itta.uva.nl

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar ons secretariaat: info@itta.uva.nl.