Inschrijven voor bijeenkomst

Meld u aan door uw gegevens in te vullen en te versturen.

Module NT1 voor docenten en begeleiders in de volwasseneneducatie Deel A 2024/2025

Deze module is bedoeld voor professionals in de volwasseneneducatie (NT1, NT2, Taalhuis) die zich verder willen bekwamen op het gebied van NT1 (Nederlands als eerste taal) met een relevante mbo 4- of hbo-opleiding.

In de module gaan theorie en praktijk hand in hand: het geleerde wordt geoefend in de eigen werk-/stageomgeving aan de hand van praktijkgerichte opdrachten. Leren voor en in de eigen praktijk, individueel en met anderen, vormt een belangrijke component. De Module NT1 is dus een praktische scholing, met aandacht voor de individuele leerbehoeften van de deelnemers.

Deze module wordt aangeboden in twee delen. Deel A is gericht op het kunnen geven van passende lessen NT1 in formeel en non-formeel aanbod. Deel B is gericht op doorontwikkeling van docentcompetenties NT1 en het behalen van het certificaat Docent NT1. Kijk hier voor deel B.

De Module NT1 is één van de negen opleidingsmodules die samen de opleiding tot docent basisvaardigheden vormen. Het ITTA biedt de modules NT1, Coaching, Digitale vaardigheden, Leren op afstand en Intake aan.

TitelModule NT1 voor docenten en begeleiders in de volwasseneneducatie Deel A 2024/2025
Startdatum15 oktober 2024, 00:00
LocatieNog niet bekend
Kosten open inschrijving€ 1250,-

Uw gegevens

Factuuradres:

Factuuradresgegevens zijn hetzelfde als het postadres.

Uw gegevens behandelen wij met de uiterste zorgvuldigheid. Zie ook ons privacy-statement: www.itta.uva.nl Met dit formulier geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken voor de inschrijving voor de opleiding.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.