15 okt. 2020 - 16:17:28 Publicatiedatum: 14 oktober 2020

Leren op afstand in de volwasseneneducatie

Leren op afstand is in korte tijd essentieel geworden in de onderwijspraktijk. Maar hoe pak je dat aan in de volwasseneneducatie? Tijdschrift LES interviewde ITTA-adviseurs Petra Popma en Bart Siekman over dit onderwerp en de modules die het ITTA hieromtrent aanbiedt.

Hoe maak je didactisch verantwoorde keuzes in alle mogelijkheden waarmee je leren op afstand vorm kan geven? En wat is de relatie tussen afstandsleren en digitale vaardigheden? ITTA-adviseurs Petra Popma en Bart Siekman gaan in op de manier waarop je keuzes kan maken in onderwijs op afstand, en dan in het speciaal voor volwassen Nederlandstalige leerders in de educatie. Lees het hele artikel op de website van tijdschrift LES

Ben je zelf docent en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van leren op afstand en/of wil je je specialiseren in de didactiek van het geven van digitale vaardigheden? Het ITTA biedt op beide gebieden modules aan voor docenten ve. Kijk hier voor de module leren op afstand en hier voor de module digitale vaardigheden.