12 okt. 2022 - 10:43:06 Publicatiedatum: 12 oktober 2022

Gezocht: Beoordelaars van de Staatsexamens Nt2

Ben jij een ervaren en vakbekwame Nt2-docent? Wil je een bijdrage leveren aan het beoordelen van examenwerk Spreken en Schrijven van kandidaten voor het Staatsexamen Nt2? Dan komen CITO en Bureau ICE graag met je in contact. In november 2022 geven Cito en Bureau ICE een nieuwe Beoordelaarstraining Staatsexamen Nt2. Je kunt je tot 1 november aanmelden.

Beoordelaarstraining Staatsexamen Nt2

In november 2022 geven Cito en Bureau ICE een nieuwe Beoordelaarstraining Staatsexamen Nt2. In deze training worden deelnemers opgeleid om de onderdelen Spreken en Schrijven van het Staatsexamen Nt2 te beoordelen. De training is niet vrijblijvend: deelnemers die hun certificaat hebben behaald, dienen zich minimaal acht keer per jaar in te zetten als beoordelaar.

De trainingsdagen zijn:

dag 1               woensdag 16 november 9.30 - 16.30 uur in Utrecht

dag 2               woensdag 30 november 9.30 - 16.30 uur in Arnhem

examen           woensdag 14 december 10.00 - 15.00 uur in Arnhem

Beide trainingslocaties zijn op loopafstand van een NS-station.

Deelname aan beide trainingsdagen en het examen is verplicht. Er is geen herkansingsmogelijkheid.

De Commissie Staatsexamens Nt2 stelt eisen aan beoordelaars. Deze eisen staan in het Profiel voor Beoordelaars. Lees het Profiel goed door voor je je aanmeldt voor de training. Er is beperkt plaats in de training. Je komt alleen in aanmerking als je voldoet aan de eisen in het Profiel voor Beoordelaars. Het uitnodigen vindt plaats op volgorde van aanmelding. Wacht dus niet te lang!

Kosten

Je hoeft niet te betalen voor de training en het examen. Tijdens de drie dagen krijg je gratis koffie/thee en een lunch. De reiskosten zijn wel voor jou, die worden niet vergoed.

Wil je je aanmelden?

Stuur dan vóór 1 november 2022 een mail naar willy.hooijer@cito.nl

Je ontvangt daarna nadere informatie en een antwoordformulier waarop je je gegevens kunt invullen. Geef je mail als onderwerp: Aanmelding Nt2-beoordelaarstraining 2022.

Je ontvangt altijd een reactie op je aanmelding, ook als je niet in aanmerking komt voor de training.